Stäng

 

 

Till alla våra kunder med anledning av COVID-19

Den 29 oktober 2020 kom Folkhälsomyndigheten med nya rekommendationer kring Covid-19. De innebär i korthet att vi alla bör undvika att besöka affärer i den mån det går.

Vi på Leksaksborgen vill naturligtvis ta vårt ansvar i detta men samtidigt hjälpa alla er som vill handla hos oss. Vi kommer ju aldrig kunna slåss mot de stora drakarna på internet men vi hoppas dock ni är nöjda med den service vi alltid vill ge er och att ni hittar det ni söker hos oss.

Vill ni fortfarande komma förbi våra fina butiker vill vi be er om att bara en person per sällskap kommer in samt att ni försöker minimera tiden ni spenderar i butiken. Detta för att det ska vara fullt möjligt för de kunder som besöker oss att kunna hålla avstånd.

Andra sätt att handla hos oss är:

 • Via hemsidan. leksaksborgen.se
  Handla hemifrån i lugn och ro och välj mellan att hämta din order i en av våra butiker (ring när du är utanför så kommer vi ut med dina saker), att få sakerna skickade till uthämtningsställe, eller att få dem skickade till en annan mottagare

 • Via mail. Skicka oss ett mail på adressen hej@leksaksborgen.se så hjälper vi er

 • Via telefon. Om du har ett kortare ärende hjälper vi dig gärna via telefon. Telefonnummer till butikerna:
  Östermalmstorg: 08-663 93 42
  Kungsholmen: 08-441 04 23
  Södermalm: 08-20 22 30

 • Via vår chat på hemsidan

Alla vi som jobbar på Leksaksborgen följer riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten och ingen av oss går till jobbet ens vid minsta lilla sjukdomskänsla.

Det är tuffa och ovanliga tider för oss alla och vi hoppas att det här snart ska vara över.

Till dess – ta hand om er och varandra!

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
300 kr kvar till fri frakt Till kassan
Snabb leverans
Trygg betalning
Fraktfritt över 300 kr